Monday, 15 April 2013

Wandus Malaysia


ADAKAH ANDA RASA FOTO MEMBERI 
SERIBU CERITA KEPADA ANDA

Wandus.com kini memperkenalkan satu produk baru kepada anda iaitu Wandus™Maker. Produk ini bertujuan memudahkan orang ramai untuk membuat album gambar mengikut citarasa mereka sendiri dengan kos yang agak rendah dan kualiti yang sangat memuaskan. Kini anda tidak perlu lagi mengeluarkan modal yang besar untuk membayar kos grafik dan percetakan untuk membuat album gambar anda. Dengan menggunakan Wandus™Maker, dan langkah yang sangat mudah anda sudah boleh mereka album anda mengikut daya kretiviti anda sendiri.


Bagi memulakan pengalaman membuat Wandus Album ini, pertama sekali anda Muat Turun perisian Wandus™Maker secara PERCUMA melalui laman web rasmi wandus.com www.wandus.com.my (bagi edisi Malaysia) dan www.wandus.com (bagi edisi Antarabangsa). 


Pastikan aplikasi yang anda muat turun adalah betul mengikut sistem komputer yang anda gunakan. Wandus™Maker adalah perisian yang selamat untuk digunakan, oleh kerana itu anda tidak perlu risau ketika hendak "Install" ke dalam komputer anda. Selepas selesai proses "Install" pastikan anda mengemaskini Wandus™Maker anda untuk mendapatkan koleksi "Template" secara PERCUMA.

JANGAN LEPASKAN PELUANG UNTUK
MEMILIKI WANDUS MAKER

No comments:

Post a Comment